• ホームHome
  • 入試情報

令和4年度広島大学外国人留学生選抜 B日程2月実施(IGS国内選抜型) 総合科学部 国際共創学科 第1次選考合格者発表について

Announcement of Successful Applicants in the First Selection of the On Campus Entrance Interview Examination for International Applicants in February.

広島大学外国人留学生選抜 B日程2月実施(IGS国内選抜型) 総合科学部 国際共創学科 第1次選考合格者発表は、令和4年1月21日12:00(日本標準時)に行います。

The examinee's number of successful applicants in the First Selection will be published at 12:00 on January 21, 2022(Japan Standard Time).

※電話等による合否の照会には応じられません。
※Inquiries by phone or other means about the selection results will not be accepted.

広島大学 高大接続・入学センター
Office of Admissions, Hiroshima University
E-mail:nyusi-group<AT>office.hiroshima-u.ac.jp
※ <AT>を、半角アットマークに変換の上、送信してください。
※Please change <AT> to a single-byte at sign and send.